Word Actief!

Word Actief!

Wie zijn wij?

Ben jij geïnteresseerd in politiek en wil jij er meer over leren? Dan ben je bij de Jonge Democraten aan het goede adres! De Jonge Democraten is een Nederlandse vrijzinnig-democratische politieke jongerenorganisatie. Door heel Nederland organiseert de JD politieke activiteiten, ook hier bij JD Leiden-Haaglanden.

Bij de JD vind je een ideale mix tussen politieke inhoud en gezelligheid. De JD organiseert tal van politieke activiteiten. In Leiden discussieerden we afgelopen half jaar bijvoorbeeld over de voor-en nadelen van een Constitutioneel Hof. In Delft spraken we over de combinatie tussen ruimtelijke ordening en politieke keuzes m.b.t. de spoortunnel. In Den Haag organiseerden we een avond over Cybercrime. Ook kun je lid worden van een van de vele commissies die de afdeling rijk is. Kijk hiervoor eens op de pagina: Commissies.

Kom een keer langs!

Schroom niet ons te mailen, de commissies zijn ontzettend laagdrempelig en toegankelijk. Wij verwelkomen je graag bij een van de vergaderingen of activiteiten. Kortom, kom langs en beland in een levendige discussie, doe op een luchtige manier kennis op, verbreed je netwerk en leer nieuwe mensen kennen. De JD biedt jou het podium! Ben jij klaar om je talent te ontplooien?

Door het hele jaar heen worden speciaal voor nieuwe leden introductieweekenden en -dagen georganiseerd. Deze introductie-activiteiten zijn speciaal bedoeld om op een ontspannen manier kennis te maken met andere Jonge Democraten. Bovendien leer je tijdens zo'n introductie de organisatiestructuur en de uitgangspunten van de JD kennen. Je afdeling houdt je op de hoogte waar en wanneer er een introductie-activiteit is. Misschien wordt er als jij lid wordt niet gelijk een introductie-activiteit georganiseerd. Schroom dan niet en kom gewoon naar een activiteit toe. Voordat je het weet, ben je met een Jonge Democraat aan de praat!

Uiteraard kan je gewoon vrijblijvend komen kijken, kijk voor de activiteiten in de agenda die je kunt vinden op de website! Ben jij er al uit? Je kunt je via deze link inschrijven. In ieder geval zien wij je graag binnenkort bij een van onze activiteiten.

 

Tot snel,

 

Het afdelingsbestuur

Nieuws

Congresboek JD Leiden Haaglanden 15 december 2015

Beste allemaal, Het congresboek van de JD Leiden Haaglanden kun je bezichtigen via deze link. We hopen dat jullie er klaar voor zijn en net zoveel zin hebben als wij in een terugblik op het afgelop...

Lees meer...

Weblog

Activiteitsverslag - de Metropoolregio

Deze laatste woensdag van november zijn we in Delft in gesprek gegaan over de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Voor mij als Delftenaar uit het Leiden-Haaglanden-bestuur is dit dan ook een mooie t...

Lees meer...

dinsdag 21 november 19:30
Fake News en Populisme - Leiden-Haaglanden
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
donderdag 30 november 19:30
Campagnebrainstorm - Leiden-Haaglanden
zaterdag 02 december 11:00
PI-Dag - Politiek Inhoudelijke Dag - Landelijk
dinsdag 05 december 19:30
AAV 5 december - Leiden-Haaglanden
donderdag 07 december 19:30
Schrijfmarathon voor Amnesty - Landelijk
donderdag 14 december 12:00
IFLRY Congres - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitter

© 2017 Jonge Democraten