#

Word Actief!

Word Actief!

Wie zijn wij?

Ben jij geïnteresseerd in politiek en wil jij er meer over leren? Dan ben je bij de Jonge Democraten aan het goede adres! De Jonge Democraten is een Nederlandse vrijzinnig-democratische politieke jongerenorganisatie. Door heel Nederland organiseert de JD politieke activiteiten, ook hier bij JD Leiden-Haaglanden.

Bij de JD vind je een ideale mix tussen politieke inhoud en gezelligheid. De JD organiseert tal van politieke activiteiten. In zowel Delft, Leiden, of Den Haag ontvangen we wekelijks een spreker uit praktijk of politiek om te discussieren over een actueel politiek thema. Ook kun je lid worden van een van de vele commissies die de afdeling rijk is. Kijk hiervoor bij de commissie onder word actief!

Kom een keer langs!

Schroom niet ons te mailen, de commissies zijn ontzettend laagdrempelig en toegankelijk. Wij verwelkomen je graag bij een van de vergaderingen of activiteiten. Kortom, kom langs en beland in een levendige discussie, doe op een luchtige manier kennis op, verbreed je netwerk en leer nieuwe mensen kennen. De JD biedt jou het podium! Ben jij klaar om je talent te ontplooien?

Door het hele jaar heen worden speciaal voor nieuwe leden introductieweekenden en -dagen georganiseerd. Deze introductie-activiteiten zijn speciaal bedoeld om op een ontspannen manier kennis te maken met andere Jonge Democraten. Bovendien leer je tijdens zo'n introductie de organisatiestructuur en de uitgangspunten van de JD kennen. Je afdeling houdt je op de hoogte waar en wanneer er een introductie-activiteit is. Misschien wordt er als jij lid wordt niet gelijk een introductie-activiteit georganiseerd. Schroom dan niet en kom gewoon naar een activiteit toe. Voordat je het weet, ben je met een Jonge Democraat aan de praat!

Uiteraard kan je gewoon vrijblijvend komen kijken, kijk voor de activiteiten in de agenda die je kunt vinden op de website! Ben jij er al uit? Je kunt je via deze link inschrijven. In ieder geval zien wij je graag binnenkort bij een van onze activiteiten.

 

Tot snel,

 

Het afdelingsbestuur