#

Politiek

Politiek

Commissie Promotie en Politiek
Ben je enthousiast, heb je ideeën over oplossingen voor (lokale) maatschappelijke vraagstukken en ben je geïnteresseerd in politiek? Dan is de Commissie Politiek wat voor jou! Deze commissie houdt zich bezig met de politieke standpunten van de afdeling en de lokale politiek. We organiseren leuke activiteiten waarbij we sprekers uitnodigen en nadenken over actuele politieke problemen. Als team verdiept de commissie zich ook in thema's waar Jonge Democraten waarde aan hechten, zoals duurzaamheid, bestuurlijke hervormingen en liberalisering, met een blik op onze partijprogramma's. 

Voor vragen en/of aanmeldingen kun je contact opnemen met Lars via politiek.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. 

Regionaal politiek programma

Op deze pagina vind je het Regionaal Politiek Programma van de Jonge Democraten Leiden-Haaglanden, hierin vind je onze visie op de regio. Het politiek programma kan gewijzigd worden via de algemene afdelingsvergadering. Voor het huidige RPP kun je hier terecht; amendementen vind je op de AAV pagina.

Afdelingsreglement

De werking van onze afdeling is geregeld in het Afdelingsreglement (AR). Ook dit wordt op de AAV vastgesteld. Het huidige AR vind je hier.