#

Commissies

Commissies

Onze afdeling kent commissies die het bestuur ondersteunen bij het organiseren van activiteiten of inhoudelijk bijdragen aan het politiek programma van de afdeling of de vereniging. Hieronder staan de huidige commissies beschreven. Lijkt het jou ook leuk om actief bij te dragen aan de afdeling via een commissie? Meld je dan bij het verantwoordelijke bestuurslid dat hieronder vermeld staat. Heb je een suggestie voor een nieuwe inhoudelijke commissie? Mail dan vooral naar het bestuur (secretaris.leidenhaaglanden@jd.nl) met je idee, of spreek een van ons aan op een activiteit.

Commissie Promo-Pers

Promotie en Politiek

Ben jij een echte promoknaller met geweldige ideeen over het zomeroffensief? Of ben je een held in photoshop en wil je die talenten graag inzetten? Kortom, wil jij bijdragen aan een geweldige zomer, waarin we aankomende studenten kennis laten maken met de afdeling? Meld je dan aan voor de commissie Promo-Pers! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floris-Jan (promotie.leidenhaaglanden@jd.nl) of Nathan (politiek.leidenhaaglanden@jd.nl).

Commissie Internationaal

Internationale Zaken

Verleg jij graag je grenzen? Ben jij bereid internationaal te denken, maar ook te handelen? Meld je dan aan voor de commissie Internationaal! Samen met de secretaris Internationaal verzorgt deze commissie inhoudelijke activiteiten op internationaal gebied, maar ook ambassadebezoeken en natuurlijk de twinning. Interested? Mail dan met Rens op internationaal.leidenhaaglanden@jd.nl.

Commissie Politiek inhoudelijk

Commissie Politiek inhoudelijk

Lijkt jou het leuk om mee te denken over de politieke inhoud van onze afdeling? Meld je dan aan voor onze nieuwe commissie politiek inhoudelijk bij Nathan via politiek.leidenhaaglanden@jd.nl

Borrelcommissie

Borrelcommissie

Houd je van borrelen en weet jij elke borrel weer fantastisch te maken met of zonder bier? Meld je dan aan voor de borrelcommissie bij Floris-Jan via promotie.leidenhaaglanden@jd.nl.