#

Bestuur

Bestuur

Wie organiseren al die leuke inhoudelijke activiteiten nou eigenlijk? Hieronder stelt het bestuur zich aan je voor.

Person portrait

Tirza

Voorzitter

Hoi!
Ik ben Tirza Drent en dit jaar tevens voorzitter van dit fantastische bestuur. Door
mijn studie International relations ben ik vorig jaar naar Den Haag verhuisd. Ik was al een tijdje lid bij de JD, maar sinds ik actief werd bij de afdeling Leiden Haaglanden heb ik echt mijn plek gevonden in onze enthousiaste, maar ook vooral gezellige afdeling.
Afgelopen half jaar was ik bestuurslid Organisatie. In deze functie hield ik mij veel bezig met de dinsdag activiteiten en trainingen organiseren. Na een halfjaar afdelingsbestuur wist ik een ding zeker, ik wil door.


Als voorzitter zorg ik ervoor dat alles op rolletjes verloopt binnen de afdeling, ben ik verantwoordelijk voor relaties met externen, houd ik visie op de hoofdlijnen van het bestuur en ben ik het aanspreekpunt van de afdeling. Mijn
doel als voorzitter is om van Leiden-Haaglanden samen met het bestuur en de lede een nog actievere en hechtere afdeling te creëren met veel kwalitatieve inhoud, politieke output en vooral heel veel
gezelligheid.
Heb jij een idee of tip

voor JD Leiden Haaglanden? Stuur dan een mailtje naar
voorzitter.leidenhaaglanden@jd.nl, of spreek mij een keer aan op een activiteit!
Tot snel op een van de activiteiten of borrels!

Person portrait

Yvet

Algemeen secretaris

Hi allemaal,

Ik ben Yvet, en het komende jaar zal ik de rol van Algemeen Secretaris op mij nemen.  Samen met mijn bestuursgenoten wil ik ervoor zorgen dat de afdeling Leiden-Haaglanden een plek blijft waarbinnen interessante gesprekken, goede borrels en leuke activiteiten plaatsvinden. Als kersvers lid kwam ik een jaar geleden aan op het introductieweekend zonder enig idee te hebben over de Jonge Democraten en onze afdeling. Na dit weekend was ik helemaal verkocht en het afgelopen jaar heb ik kennis leren maken met de veelzijdigheid die de JD bezit. Elke activiteit, avond en gesprek is weer anders, maar de relaxte sfeer en de gezelligheid is altijd aanwezig.

Als secretaris wil ik me dan ook inzetten om de sfeer binnen onze afdeling over te brengen naar de buitenwereld. Ben je benieuwd naar onze afdeling, kom dan vooral eens langs! En voor vragen en suggesties sta ik altijd open, dus neem gerust contact op via secretaris.leidenhaaglanden@jd.nl, of spreek me aan op een van onze activiteiten.

Person portrait

Marc

Penningmeester

Mijn naam is Marc van Loon en ik ben 23 jaar. Ik woon in Leiden en studeer de master Public International Law aan de Universiteit Leiden. Sinds afgelopen jaar ben ik actief bij de JD, zo heb ik afgelopen april met de Commissie Internationaal de twinning naar Oslo georganiseerd. Aankomend jaar zal ik als penningmeester verantwoordelijk zijn voor een gezonde financiële huishouding van de afdeling. Daarnaast zal ik me inzetten in het kader van acquisitie om de financiële situatie zo mogelijk te verbeteren. Hopelijk zie ik jullie op een van onze borrels! 

Person portrait

Nathan

Bestuurslid Politiek en Pers

Na vrijwilligerswerk voor de Tweede Kamerverkiezingen 2017 ben ik direct lid geworden van de Jonge Democraten. We zijn inmiddels iets meer dan een jaar verder en de Jonge Democraten zit in mijn hart en nieren. #JDLiefde De heerlijk laagdrempelige wijze om politiek te bespreken inclusief borrels met gezellige mensen en volle programma spreken me al een jaar aan en ben er altijd met plezier heen gegaan. In een jaar tijd heb ik veel geleerd door de JD. Als bestuurslid politiek en pers wil ik vooral verbinding maken met de lokale afdelingen van D66 in de regio Leiden-Haaglanden en het JD-geluid duidelijk te laten horen. Met drie verkiezingen op komst volgend jaar is samenwerken heel belangrijk natuurlijk. Als meest Europa vriendelijke partij moet dat helemaal goed komen. Daarnaast wil ik ook onze afdeling meer op de kaart zetten in de lokale en regionale media.

Zelf heb ik een communicatie achtergrond en als je zelf leuke ideeën betreft media of politieke inhoud, schroom dan niet om mij aan te tikken tijdens de activiteiten of stuur een mailtje!

Person portrait

Floris-Jan

Bestuurslid Promotie

Hoi, mijn naam is Floris-Jan Blok en ik ben 23 jaar. Ik woon in Leiden en studeer hier ook. Ik studeer Geschiedenis en ben daarnaast werkzaam bij ProDemos – huis voor Democratie en Rechtsstaat – in Den Haag. Ik ben sinds 2016 lid van de JD en heb mij pas vanaf 2017 actief ingezet bij de JD en D66, met nu als gevolg dat ik mij dit jaar enorm actief in wil zetten als bestuurslid promotie. De JD heeft altijd voor een welkome en gezellige sfeer gezorgd waar er ruimte is voor verschillende ideeën, dit heeft mij gemotiveerd om meer te doen dan alleen meepraten. De functie promotie spreekt mij aan omdat ik overtuigd ben dat een belangrijk deel van een boodschap is hoe je die brengt.

Met drie mooie verkiezingen in dit jaar zal ik genoeg uitdagingen voor de boeg hebben. Ik zal mij dus inzetten om de verschillende campagnes in goede banen te leiden. Hier kan geen gebrek zijn aan creativiteit en vastberadenheid, dit hoop ik dan ook zeker bij te dragen aan de gehele campagne. Dit vind ik een mooie uitdaging voor komend jaar!

Wil jij nu zelf ook meewerken aan de campagne of heb je goede suggesties? Ik ben te bereiken via email of natuurlijk tijdens een activiteit!

Person portrait

Rens

Secretaris Internationaal

Hey! Ik ben Rens de Groot en ik ben 21 jaar. Ik woon nu 3 jaar in Den Haag, ben net klaar met mijn studie International Studies en vanaf september 2018 begin ik aan de master Crisis and Security Management aan de Universiteit Leiden. Ook al ben ik pas sinds eind 2017 lid bij de JD, ik voelde me er meteen al thuis door de fijne en open sfeer. Daardoor ben ik vrijwel meteen lid geworden van de Commissie Internationaal waarbij ik heb geholpen met het organiseren van de twinning naar Oslo in mei 2018. Door mijn studie en door lid te zijn van de Commissie Internationaal leek het mij heel leuk om Secretaris Internationaal te worden voor onze afdeling, waarmee ik hopelijk ook mijn steentje kan bijdragen aan de fijne sfeer die op onze afdeling hangt. Als Secretaris Internationaal organiseer ik internationale activiteiten, bijvoorbeeld op de dinsdagavond, maar een ander voorbeeld is natuurlijk de twinning. Daarnaast beheer ik natuurlijk de Commissie Internationaal, waarmee ik deze internationaal inhoudelijke activiteiten organiseer. Mocht je meer willen weten of een keertje komen kijken bij de commissie mag je me altijd een mailtje sturen of je kunt me aanspreken op een activiteit!

Person portrait

Kim

Bestuurslid Organisatie

Hi, mijn naam is Kim van Zon en ik ben LL.M. European Law studente aan de Universiteit Leiden. De sleutelstad is tevens mijn thuis, maar mijn rootz liggen in het Haagsche ofwel ik heb 'best of both worlds'.  Naast mijn studie werk ik als Privacy Professional (ja, dat is iets met de AVG) en zet ik mij in om leuke, leerzame en interactieve activiteiten neer te zetten  voor de JD Leiden-Haaglanden. Daarnaast wil ik de creme de la creme de revue laten passeren als spreker om onze oren te strelen. Zonder dollen, ik wil een focus leggen op het organiseren van activiteiten die zien op het verbeteren van soft skills zoals onderhandelingstechnieken en sales en tevens bewustwording van kwaliteiten. Ben jij bewust bekwaam van je competenties? Ik zie uit naar een episch en succesvol jaar. Heb je vragen neem gerust contact op via organisatie.leidenhaaglanden@jd.nl  of drink een biertje met mij op de borrel  en vertel mij over een activiteit die jij graag georganiseerd ziet!