#

Bestuur

Bestuur

Op deze pagina stelt Bestuur Reedijk zich voor. Met vragen aan specifieke bestuursleden kan je hier ook de contactgegevens vinden. 

Person portrait

Koen Reedijk

Voorzitter

Hoi! Ik ben Koen Reedijk en ik ben een 22-jarige student internationale betrekkingen. Dit jaar ben ik de voorzitter van deze prachtige afdeling. De JD is een plek waarin jongeren zich politiek kunnen ontwikkelen, maar ook een plek die enorm gezellig is. De afdeling Leiden-Haaglanden is daar het levende bewijs van. Het combineert de spannende politieke wereld van Den Haag met het gezellige studentenleven van Delft en Leiden. 
Als voorzitter vertegenwoordig ik onze afdeling binnen en buiten de JD, zorg ik voor goede communicatie en ben ik verantwoordelijk voor de visie van het bestuur. Ik wil graag een gezellig jaar neerzetten waarin leden zich politiek kunnen ontwikkelen.
Heb je vragen of ideeën? Mail me of spreek me aan op de borrel!
Hopelijk zie ik je snel!

Person portrait

Pieter van der Werff

Algemeen secretaris

Mijn naam is Pieter van der Werff en ik ben dit jaar algemeen secretaris van deze afdeling. Ik studeer rechten aan de universiteit van Leiden, waar ik ook woon. Ik ben pas sinds korte tijd lid bij de JD, maar sta al vanaf het begin te springen om aan de slag te gaan en bij te dragen aan een gezellige afdeling. Als algemeen secretaris moet ik mij onder andere buigen over de administratie, website, de regels en de ledenvergaderingen. Gelukkig houd ik mij ook bezig met aanwezig zijn op de activiteiten, en gaan we er met zijn allen een ontzettend mooi jaar van maken. Voor eventuele vragen kan je me altijd op de mail bereiken! Hopelijk tot snel bij de activiteiten!

Person portrait

Pol Koopman

Penningmeester

Mijn naam is Pol Koopman. Ik ben 19 jaar en studeer Recht en Economie aan de Universiteit Leiden. Sinds 2018 ben ik lid van de JD en sinds september van dat jaar actief bij deze afdeling. In die tijd heb ik o.a. gedebatteerd en met de commissie Internationaal de twinning naar Hamburg georganiseerd.
Als penningmeester ga ik dit jaar over de financiën van de afdeling, het juiste beheer ervan en ook het eventuele fondsenwerven. Verder ben ik er natuurlijk ook altijd voor de gezelligheid die voor de JD zo kenmerkend is.
Tot snel op een van onze activiteiten of borrels!

Person portrait

Lars Gerrits

Bestuurslid Politiek en Pers

Hoi allemaal! Ik ben Lars Gerrits, 19 jaar, studeer Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en woon in Den Haag. Dit jaar ben ik jullie secretaris Politiek & Pers. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de politieke inhoud en output van onze afdeling. Het is mijn taak om het inhoudelijke debat binnen de Jonge Democraten te stimuleren dus als je een fris idee hebt voor een leuke of interessante motie, mail of app mij dan vooral! Samen met de politiek inhoudelijk commissie hou ik de relevante ontwikkelingen op het gebied van de lokale en regionale politiek in de gaten en zorg ik ervoor dat ons kritische maar constructieve progressief-liberale jongeren geluid gehoord wordt, zowel binnen D66 en daarbuiten. Is er een lokale of regionale issue waar de Jonge Democraten Leiden-Haaglanden beslist wat van moeten vinden, laat het me dan weten! Verder ben ik verantwoordelijk voor onze perscontacten en voor onze persuitingen zoals bijvoorbeeld het schrijven en gepubliceerd krijgen van opiniestukken. Nogmaals alle suggesties en ideeën zijn welkom, dus neem vooral contact met me op of spreek me aan op een van onze activiteiten en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen krijgen. Ik hoop jullie vaak te zien dit jaar!

Person portrait

Michaël Duijsens

Bestuurslid Promotie

Hoi! Ik ben Michaël Duijsens, ik ben de nieuwe secretaris promotie van deze afdeling. Ik kom uit Delft en wil mij daarom ook keihard inzetten voor de ledenwerving en activiteiten daar. Mijn functie zou ik ook liever omschrijven als secretaris promotie & ledenwerving, aangezien dit een ontzettend belangrijk thema is en gaat zijn! Daarom ben ik ook ontzettend actief tijdens maar ook na het zomeroffensief. Daarnaast geef ik leiding aan de promotie commissie (promoco), zij zijn super belangrijk voor mij en mijn functie en helpen mij bij mijn taken.  Naast het werven van leden beheer ik ook de social media van de afdeling, en zal ik eventuele ludieke acties en/of campagnes organiseren. Ik krijg ontzettend veel energie van de JD en wil daarom ook graag veel terug doen voor deze prachtige afdeling!

Person portrait

Max Verdegaal

Bestuurslid Organisatie

Hoi, ik ben Max Verdegaal. Nadat ik anderhalf jaar actief was bij de afdeling had ik erg veel zin om bestuurslid organisatie te worden bij deze mooie afdeling van de JD. Nu ik verkozen ben zie ik dan ook uit naar een erg mooi bestuursjaar. Naast mij inzetten voor de JD ga ik vanaf september 2019 bestuurskunde studeren aan de universiteit Leiden en wonen in Den Haag, ook ga ik verder met mijn werk als huiswerkbegeleider. Het komende jaar wil ik graag veel verschillende soorten activiteiten gaan organiseren die de leden van de JD aanspreken. Daarnaast hoop ik ook af en toe samen te werken met andere afdelingen en andere politieke jongerenorganisaties om leuke activiteiten te organiseren. Verder ga ik samen met mijn medebestuursleden werken aan een nog grotere en actievere afdeling. Heb jij een idee of tip voor een activiteit voor de JD Leiden Haaglanden? Stuur dan een mailtje of spreek mij een keer aan op een activiteit! Graag zie ik je op een van de activiteiten of evenementen van de JD!