Organisatie

Organisatie

Voorzitter

 

Ruben voorzitter.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl.

Algemeen secretaris

Rens secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl.

Penningmeester

 

Secretaris Politiek & Pers

 

Secretaris Promotie

 

Hoi, ik ben Esther! Aankomend jaar zal ik de functie van secretaris Promotie bekleden. Ik ben 19 jaar oud en ben geboren en getogen Leidenaar. Aangezien ik zoveel van Leiden hou ben ik daar ook de studie Politicologie: internationale betrekkingen en organisaties gaan doen :). Ik vind social media interessant en nieuwe leden actief krijgen lijkt me een leuke uitdaging, daarom ben ik gegaan voor de functie promo.
Een jaar geleden ben ik lid geworden van de JD en eigenlijk vanaf de eerste keer voel ik me er thuis. Dit komt doordat er totaal verschillende mensen het samen heel gezellig kunnen hebben en je er je horizon kan verbreden.
Aankomend jaar wil ik me inzetten om nieuwe leden en nog niet actieve leden te betrekken. Daarnaast een paar leuke introductie activiteiten organiseren waar nieuwe leden onze afdeling kunnen leren kennen.
Mocht je nog vragen, tips of ideeën hebben, kan je me altijd bereiken via de Facebookpagina Jonge Democraten Leiden-Haaglanden of via de mail:  promotie.leidenhaaglanden@jd.nl


Hopelijk tot snel een keer!

Secretaris Organisatie

Hoi, mijn naam is Dylan en ik ben 22 jaar. Ik ben woonachtig in Den Haag en studeer bestuurskunde en overheidsmanagement aan de Haagse Hogeschool. Op dit moment vervul ik de functie van secretaris organisatie binnen het bestuur.
Ik heb voor deze functie gekozen, omdat je deze functie naar eigen inzicht kan invullen. Zo kan ik ontdekken welke onderwerpen interessant zijn voor de afdeling, om daarover activiteiten te organiseren.

Dit jaar zou ik graag binnen de JD de volgende dingen leren: ik wil graag een netwerk opbouwen, meer vrienden maken, leren hoe je een goeie activiteit opzet en hoe je goed kan functioneren als bestuurder en in samenwerkingsverband.

Waarom ik lid ben geworden van de JD? Ik wilde naast mijn studie graag lid worden van een bepaalde vereniging. Toen ik ontdekte dat ik politiek erg leuk vond, kwam ik er ook achter dat het liberalisme mij erg aansprak. Vandaar dat ik uiteindelijk uitkwam bij de JD, omdat het JD een progressief liberale vereniging is met zowel inhoud als gezelligheid. Dat is ook meteen wat voor mij de JD zo leuk maakt: De goeie verdeling tussen inhoud en gezelligheid. Er is genoeg ruimte voor een inhoudelijke discussie tijdens de activiteiten en na afloop is er altijd een gezellige borrel.

Ik leef ook bij het motto: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.’ En de JD speelt daar een rol in.
Jullie kunnen mij altijd bereiken via organisatie.leidenhaaglanden@jd.nl

Secretaris Internationaal

Mijn naam is Jelle Dobbelaar en ik ben Secretaris Internationaal van de afdeling Leiden-Haaglanden. Daarnaast studeer ik politicologie aan de universiteit Leiden.

Als Secretaris Internationaal ontferm ik me over het organiseren van activiteiten over internationale thema’s. Den Haag is hier natuurlijk dé uitgelezen plek voor als stad met een internationaal gezicht op het gebied van vrede en recht. Daarnaast is het mijn taak contacten te onderhouden met politieke jongeren organisaties in het buitenland en organiseer ik bijvoorbeeld de twinning, een reis naar een van de aanverwante PJO’s in het buitenland. Ook geef ik leiding aan de commissie Internationaal van de afdeling.

Lijkt het je leuk mee te denken over te organiseren activiteiten en met andere geïnteresseerden te praten over internationale politiek? Kom dan bij de commissie! Om je hiervoor aan te melden of voor verdere vragen kun je bij me terecht door een mailtje te sturen naar: internationaal.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. Hopelijk ontmoet ik je snel op een van onze activiteiten, tot dan!   

Nieuws

Congresboek JD Leiden Haaglanden 15 december 2015

Beste allemaal, Het congresboek van de JD Leiden Haaglanden kun je bezichtigen via deze link. We hopen dat jullie er klaar voor zijn en net zoveel zin hebben als wij in een terugblik op het afgelop...

Lees meer...

Weblog

Activiteitsverslag - de Metropoolregio

Deze laatste woensdag van november zijn we in Delft in gesprek gegaan over de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Voor mij als Delftenaar uit het Leiden-Haaglanden-bestuur is dit dan ook een mooie t...

Lees meer...

vrijdag 04 augustus 19:30
Zomerborrel - Leiden-Haaglanden
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitter

© 2017 Jonge Democraten