#

Nieuws

Nieuwe website

09 Dec 2017

Ja hoor, daar is 'ie dan! Zoals jullie zien is er een nieuwe look voor de website. De komende tijd wordt er nog wat bijgeschaafd, maar het grootste deel van de nieuwe look staat. Vooral op kleinere schermen (telefoon en tablet) is er een flinke sprong vooruit gemaakt, waarvoor hartelijk dank aan het landelijke ICT team!

Lees verder

Congresboek JD Leiden Haaglanden 15 december 2015

13 Dec 2015

Beste allemaal,

Lees verder

Internationalisering van het onderwijs

01 Okt 2015

Door: Julian de Reus

Lees verder

Jonge Democraten Leiden-Haaglanden verontwaardigd over het toekomstig tram beleid

28 Sep 2015

De Jonge Democraten Leiden - Haaglanden zijn niet tevreden over de gang van zaken omtrent de verbouwingen van het tramspoor en haltes. Alle haltes en tramsporen in Den Haag worden momenteel aangepast in verband met de komst van nieuwe trams. Daarom is de verbazing bij de jongeren des te groter, aangezien bij deze verbouwingen niet overal actuele vertrektijden bij de haltes worden geplaatst. Het komt te vaak voor dat mensen staan te wachten bij een halte en geen idee hebben wanneer en ├╝berhaupt of de tram nog komt. Informatie is momenteel niet beschikbaar bij veel haltes en in de huidige tijd dient een stad als Den Haag voorop te lopen in dit soort zaken!

Lees verder

Nieuwe Bestuursleden!

03 Dec 2014

Op de ALV van 8 september zijn Thijs van Luijt en Duygu Yilmaz toegetreden tot het bestuurd van de JD Leiden-Haaglanden. Thijs is de nieuwe Penningmeester en Duygu de nieuwe Algemeen Secretaris. Wij wensen hen heel veel plezier en succes toe!

Lees verder