#

Nieuws

Bestuursleden gezocht!

24 Mei 2018

Aan het eind van het jaar wordt er een nieuw bestuur gekozen, want helaas gaat het huidige stoppen. Maar niet getreurd: we zoeken weer een nieuw bestuur! En daar kan jij ook inzitten! Want vanaf vandaag zijn de kandidaatstellingen open. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd mailen naar secretaris.leidenhaaglanden@jd.nl 
Hieronder staan ze per functie wat alles inhoudt! Wil je je kandidaat stellen voor een functie? Mail het kandidaatstellingsformulier naar boven genoemde mailadres.

Lees verder

Nieuwe website

09 Dec 2017

Ja hoor, daar is 'ie dan! Zoals jullie zien is er een nieuwe look voor de website. De komende tijd wordt er nog wat bijgeschaafd, maar het grootste deel van de nieuwe look staat. Vooral op kleinere schermen (telefoon en tablet) is er een flinke sprong vooruit gemaakt, waarvoor hartelijk dank aan het landelijke ICT team!

Lees verder

Congresboek JD Leiden Haaglanden 15 december 2015

13 Dec 2015

Beste allemaal,

Lees verder

Internationalisering van het onderwijs

01 Okt 2015

Door: Julian de Reus

Lees verder

Jonge Democraten Leiden-Haaglanden verontwaardigd over het toekomstig tram beleid

28 Sep 2015

De Jonge Democraten Leiden - Haaglanden zijn niet tevreden over de gang van zaken omtrent de verbouwingen van het tramspoor en haltes. Alle haltes en tramsporen in Den Haag worden momenteel aangepast in verband met de komst van nieuwe trams. Daarom is de verbazing bij de jongeren des te groter, aangezien bij deze verbouwingen niet overal actuele vertrektijden bij de haltes worden geplaatst. Het komt te vaak voor dat mensen staan te wachten bij een halte en geen idee hebben wanneer en überhaupt of de tram nog komt. Informatie is momenteel niet beschikbaar bij veel haltes en in de huidige tijd dient een stad als Den Haag voorop te lopen in dit soort zaken!

Lees verder