Blogpost

De nieuwe voorzitter

Het is alweer september, de tijd is gevlogen sinds de bestuursverkiezing op 17 juni. Rond half elf schonk de afdelingsvergadering mij het vertrouwen om afdelingsvoorzitter te mogen worden. Daarvoor heb ik de functie van Algemeen Secretaris mogen vervullen voor deze afdeling. Voor mij was de switch van Algemeen Secretaris naar voorzitter even wennen. Ineens moet je vergaderingen leiden in plaats van notuleren. Deze zomer hebben veel mensen zich al hard ingezet voor het zomeroffensief en om de start van de activiteitenperiode deze maand voor te bereiden, daarvoor mijn dank.

Ook is voor ons als bestuur de kop eraf, afgelopen dinsdag hebben we voor het eerst sinds juni weer als geheel bestuur vergaderd. De constructieve vergaderingen, getypeerd door een plezierige sfeer, geven mij al het vertrouwen dat we een mooie periode tegemoet gaan met de afdeling. Ik merk dat elke individuele bestuurslid heeft nagedacht over persoonlijke doelstellingen en dat iedereen barst van de ideeën. Ik heb mezelf het doel gesteld om de stijgende lijn, die Charlotte en Milan hebben ingezet, door te trekken. Als bestuur willen wij de inhoudelijke kwaliteit en de regelmaat van activiteiten doorzetten. Ook hechten we veel waarde aan de gezellige en toegankelijke sfeer van onze afdeling! Tijdens de drukke verkiezingsperiode aan het begin van het jaar hebben de verschillende werkgroepen die onze afdeling rijk is naar mijn mening iets te weinig aandacht gekregen. Het activeren en onderhouden van de bestaande werkgroepen zal daarom ook een van de zaken zijn waar ons bestuur zich op zal focussen. Een andere bijkomstigheid van de drukke verkiezingsperiode is dat we de contacten met de verschillende D66 afdelingen weer hebben aangehaald. Als de situatie zich ervoor leent willen wij deze samenwerking met de D66 afdelingen natuurlijk verder voortzetten! Ook willen we ons alvast gaan oriënteren op de provinciale statenverkiezingen in maart komend jaar. Kortom, we hebben genoeg te doen de komende tijd!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Congresboek JD Leiden Haaglanden 15 december 2015

Beste allemaal, Het congresboek van de JD Leiden Haaglanden kun je bezichtigen via deze link. We hopen dat jullie er klaar voor zijn en net zoveel zin hebben als wij in een terugblik op het afgelop...

Lees meer...

Weblog

Activiteitsverslag - de Metropoolregio

Deze laatste woensdag van november zijn we in Delft in gesprek gegaan over de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Voor mij als Delftenaar uit het Leiden-Haaglanden-bestuur is dit dan ook een mooie t...

Lees meer...

dinsdag 21 november 19:30
Fake News en Populisme - Leiden-Haaglanden
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
donderdag 30 november 19:30
Campagnebrainstorm - Leiden-Haaglanden
zaterdag 02 december 11:00
PI-Dag - Politiek Inhoudelijke Dag - Landelijk
dinsdag 05 december 19:30
AAV 5 december - Leiden-Haaglanden
donderdag 07 december 19:30
Schrijfmarathon voor Amnesty - Landelijk
donderdag 14 december 12:00
IFLRY Congres - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitter

© 2017 Jonge Democraten